MAGAS SZÍNVONALÚ MÉDIUMI ÚTON KAPOTT SZELLEMNYILATKOZATOK

"Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higyjetek Istenben, és higyjetek én bennem. Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek." (János 14:1-2)

Meghalt, járt a Mennyben és üzenettel tért vissza - Erica McKenzie

 

CSILLAGOK MÉRETEI

 Letöltés - Csillagok méretei - HD

 

 

Az otthonunk (2010) Film a halálról, a pokolról, a mennyországról ... honnan jöttünk, hová megyünk. A film a halál utáni és halál előtti életet mutatja be. 

A film Chico Xavier (eredeti nevén Francisco Cândido Xavier) brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során 92 könyvet közvetített mint médium. A film annak a léleknek a történetét meséli el, aki neki ezeket a könyveket sugallta. 

Médiumitása azzal kezdődött, hogy 1959-ben ú.n. keresztírás eredményeként, vagyis úgy, hogy Andre Luiz elhunyt orvos neki és tőle 800 km. távolságban lakó Waldo Vieirának úgy diktálva a "Fejlődés két világban" című művet, hogy egy fejezetet Chicónak, a másikat Waldónak, és tovább felváltva, anélkül, hogy az egyik tudná, mit kapott a másik. Utólag azután Chicó utasítást kapott szellem-vezetőjétől, Emánueltől, hogy lépjen érintkezésbe Waldo Vieriával, és illessze össze egy egésszé a könyv fejezeteit. Mi más ez, mint komoly bizonyíték arra nézve, hogy a létrejött közlemény a médiumtól idegen, még pedig a földön valamikor jól ismert, de időközben a szellemvilágba távozott lénytől származik. 

Az Otthonunk - Nosso Lar

 

ÉLD ÍGY AZ ÉLETEDET:

 Letöltés

 

József

(Joseph, 1994)

 

1. rész

2. rész

Józsefet a testvérei - mert irigyek rá - eladják rabszolgának; Potifár, a fáraó testőrparancsnoka veszi meg egy rabszolgakereskedőtől. József sok viszontagságon, nehézségen és megpróbáltatáson megy keresztül, de végig bízik egyetlen Istenében. Később börtönbe kerül, de itt hasznosítani udja kivételes képességét, az álomfejtést: meg tudja fejteni a fáraó álmát is, ezért nagyon magas pozícióba kerül. Felbukkannak azonban életében a rég nem látott testvérei, akiknek még mindig nem tudott megbocsátani, 20 év után. Ők azonban nem ismerik fel őt. Józseftől függ tehát, hogy mikor képes megbocsátani nekik, és fedi fel előttük valódi kilétét.

 

Názáreti Jézus

(Jesus of Nazareth, 1977)

Názáreti Jézus

Mária jegyese volt egyidősebb ácsnak, Józsefnak. Mielőtt egybe keltek volna, kitűnt, hogy Mária gyermeket vár. József igaz ember volt, tehát úgy döntött, hogy titkon elbocsájtja Máriát. Még ezen töprengett, megjelent néki álmában az angyal és közölte, hogy ne féljen magához venni Máriát, mert a gyermek, kit a szive alatt hord, nem férfitól származik, hanem az Istentől...

 

A passió

(The Passion of the Christ, 2004)

A passió

 

vagy

A passió

A film a Názáreti Jézus utolsó tizenkét óráját mutatja be. Jézus az utolsó vacsora után a Gecsemáné-kert évszázados olajfái közé vonul vissza imádkozni. A Sátán megjelenik előtte és megkísérti. Jézus ellenáll a kísértésnek, és visszautasítja a Sátán segítségét. A templom őrségének katonái jönnek érte és elfogják mint a farizeus papságra és a zsidó királyra veszélyes lázadót. A farizeus főpap istenkáromlással, a hivatalos doktrínák semmibe vételével vádolja és - Jézus érvelését semmibe véve - halálos ítélettel sújtja.

  

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 15
Heti: 131
Havi: 442
Össz.: 49 058

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Filmek, videók
MAGAS SZÍNVONALÚ MÉDIUMI ÚTON KAPOTT SZELLEMNYILATKOZATOK - © 2008 - 2019 - nevtelenszellem.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »